Programare web personalizata

Personalitate in mediul online

 • Nu sunteti online?
  Se spune ca.. nu existati!

  Dam viata la orice proiect web demaram. Suntem indragostiti de design, de grafica, de publicitate si succes.. punem suflet in tot ceea ce facem iar atunci cand se face totul cu pasiune, succesul va fi garantat!

 • Ce presupune un web site?
  Simplu! Cartea dumneavoastra de vizita!

  Un site web ar trebui sa fie simplu ca un "Salut": "Buna ziua, ma numesc Proit Domain si sunt aici sa va ridic o casa in mediul virtual".. Atat de simplu!

 • E chiar atat de simplu?
  Pe cat de simplu este, pe atat de complicat poate fi

  De dumneavoastra depinde sa ne prezentati tot ce face societatea/firma, iar de noi depinde sa va punem cat mai mult in valoare in mediul online. Informatia este vitala pentru clienti si mai ales pentru motoarele de cautare!

 • Ce tine de mine, ca firma?
  Informatia inseamna putere!

  Dumneavoastra trebuie sa ne dati informatie text, informatie pe care noi o vom prelucra intr-un mod logic astfel incat prezentarea acesteia sa fie la indemana oricui si pe intelesul tuturor. Un posibil client care intelege ce vindeti, aveti 50% sanse sa il atrageti pentru a cumpara!

 • Servicii extra, exista?
  Da! Promovare pe retele de socializare

  Serviciul de promovare si pe retelele de socializare este gratuit timp de 30 de zile. In tot acest timp, va cream pagina de Facebook/Instagram/Twitter. Veti fi Administrator de la bun inceput iar predarea se face "la cheie".

V-am convins?

Sunati-ne acum!

Activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)

Toate prețurile publicate pe acest site sunt exprimate în RON (LEI) sau Euro și conțin TVA.

2013 - © Proit Domain S.R.L.