Reparatii echipamente

Reparatii echipamente

Orice problema aveti cu echipamentele, fie calculatoare, laptopuri, tablete sau telefoane, o putem rezolva. Garantam acest lucru pentru ca de-a lungul timpului ne-au trecut sute de echipamente prin mana, poate chiar si mai multe de atat.

Diagnosticarea este gratuita! Detestam sa taxam pe cineva pentru cateva minute de discutie. Asadar, va asteptam cu "bolnavul" pe Strada Constructorului nr. 16 / i7, 49 pentru a-l face bine.

Garantie pe lucrare

Garantie pe lucrare

Solutiile noastre sunt de tip post-garantie si se adreseaza atat societatilor cat si persoanelor fizice. Va asiguram ca mai intai vom incerca sa reparam inainte de a inlocui componenta defecta astfel incat costurile dumneavoastra sa fie reduse la maxim.
Instalare - reinstalare sisteme de operare Windows si alte utilitare

Instalare - reinstalare sisteme de operare Windows si alte utilitare

De asemenea asiguram servicii de instalare si reinstalare sisteme de operare Windows, drivere si software de tip utilitare.
Solutii recuperari date

Solutii recuperari date

Venim in intampinarea dumneavoastra si cu un serviciu de recuperari date, la care multi nu se incumeta. Pentru mai multe informatii, accesati sectiunea Recuperari Date.
Telefon
Email
Facebook
Twitter
Google+
Instagram

Pentru a ne contacta repede si fara batai de cap folositi una din iconitele afisate. Va multumim in prealabil pentru interesul acordat!

Administrare Cont