Traim intr-o era a tehnologiei si a conectivitatii. Persoanele sunt mai conectate ca niciodata odata cu explozia dispozitivelor mobile cum ar fi laptopuri, smart-phone-uri si tablete.

Este fara indoiala o realitate faptul ca oamenii se asteapta sa se conecteze de pretutindeni, fie pentru munca, fie pentru divertisment.

Furnizam solutii WiFi complete pentru orice tip de afacere , oferind consultanta si mentenanta pentru implementarea celor mai bune solutii.

Oferim servicii profesionale de retelistica LAN care pot oferi performante si securitate la nivel ridicat precum si o acoperire vasta pentru locatii mari cum ar fi campusuri universitare, scoli, licee, birouri, etc.

Proiectam retele Lan si Wireless pentru a asigura o operare mult mai rapida si eficienta intre punctele de lucru desktop, laptop, telefonie mobila, etc.

De asemenea oferim si servicii de VPN (Virtual Private Network) care poate conecta diferite zone de lucru (sali, etaje, etc).

Telefon
Email
Facebook
Twitter
Google+
Instagram

Pentru a ne contacta repede si fara batai de cap folositi una din iconitele afisate. Va multumim in prealabil pentru interesul acordat!

Administrare Cont